Oeps! JavaScript ontbreekt!
Uw Web browser heeft JavaScript uitstaan of ondersteund geen JavaScript.
Om deze website optimaal te kunnen zien dient u JavaScript aan te zetten in uw Web browser en/of Firewall.
Of verander van Web browser die wel JavaScript ondersteund; Firefox, Safari, Opera, Chrome of Internet Explorer nieuwer dan versie 6.

info

Informatie MyPoule.nl

Toernooi eigen groep Mypoule is jouw poule. Als u een sub-poule aanmaakt voor een toernooi bent u de groep manager en bepaalt u in uw groep wie er mee mag doen en heeft u toegang om uw leden te mailen of te verwijderen uit uw groep.
Simpel Na het invullen van de voorspellingen van de wedstrijden bent u klaar. De voorspellingen kunt u nog wijzigen tot een dag voordat de eerste wedstijd van de toernooi begint. Daarna kunt en hoeft u geen voorspellingen meer te wijzigen.
Eerlijk De puntentelling en uitslagen worden door de Site-Beheer netjes en eerlijk verzorgd. Voorspellingen worden voor alle leden in dezelfde sub-poule zichtbaar nadat de eerste wedstijd van de poule begint, behalve voor VIP leden deze kunnen altijd de voorspellingen zien.
Punten Nadat u zich heeft aangemeld en ingelogd bent kunt u bij info zien hoe de puntenberekening plaats vindt voor dat toernooi.
Voor de voorrondes geldt 1 punt voor elk juist voorspeld doelsaldo in de voorrondes per club/land. 3 punten bij de winnaar goed (bijvoorbeeld voorspeld 1-0, uitslag 2-0) en 5 punten bij exact goede score (bijvoorbeeld voorspeld 1-0, uitslag 1-0). Bij de finales zijn de punten afhankelijk van de gekwalificeerd land of club voor de betreffende finale plaats.
Overzichtelijk Iedereen kan elkaar makkelijk een bericht sturen. Er zijn geen ingewikkelde opties of moeilijke menu's. MyPoule is eenvoudig en overzichtelijk.
Fiscus Pas op de belastingdienst (Fiscus), deze let ook vaak op poules. Mensen die meer dan 454 euro winnen door het invullen van de poule, moeten rekening houden met een aanslag van de Belastingdienst.
-

Site-Beheer

Creatie, Beheer, Grafisch en Design Mehmet Harbelioglu
LinkedIn-profiel van Mehmet Harbelioglu weergeven Profiel van Mehmet Harbelioglu weergeven

Best viewed met CSS3 ondersteunend webbrowser o.a. FireFox 20.0 of hoger, of IE 11.0 of hoger. Gemaakt met dynamisch inhoud. Techniek html, php, mysql en java.

Wilt u uw website door mij laten ontwerpen en/of beheren, neem dan contact met mij op.
Ik speel ook mee in Mypoule.nl, mijn nicknaam is Mem, je kunt me daar ook een bericht sturen. Bij Mypoule.nl kun je vertrouwen op een goed, eerlijk en overzichtelijk online voetbalpoule toernooi. Er is geen limit voor het aantal leden in de poule.

Veel plezier en een scorendende voorspelling toegewenst,

M. Harbelioglu
Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid
Inloggen
Nog geen lid? Klik hier om te registreren.
Wachtwoord vergeten?
Steun MyPoule.nl
Jouw advertentie hier plaatsen?